10 roliga frågor

Om du fick välja att leva i en serie, vilken skulle du välja att leva i då?

Om jag ska vara helt ärligt på denna fråga så tittar jag faktiskt inte på serier. Den enda jag kollat på är SKAM så får nog säga den (är beroende av den just nu hehe).

Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Min stora dröm när jag var barn var att bli proffsdansare. Jag har gått i dans i ca 10 år (5-15år) och har alltid älskat det så himla mycket. Jag älskar att hitta rytmen till musiken och dansade en blandning av allt.

Vilken är din favoritdoft?

Älskar naturliga och kvinnliga dofter. Om man tänker sig parfym så är mina favvisar hollisters och christina aguilera. Men om vi snackar dofter allmänt så är jag kär i doft av nyklippt gräs och syrener... åh vad jag vill ha sommar!

Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

Skulle ta med all min släkt, familj och pojkvän till något ställe där vi kan ta det lugnt och bara få njuta av tiden som finns kvar på jorden. Fick mig en riktig tankeställare när jag skulle svara på denna fråga... vad gör man egentligen?

Vad gör du om tio år?

Om 10 år är jag typ 30 (omg panik) och då hoppas jag på att bo med min kärlek någonstans här i världen med barn och en frenchie <333

Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?

Oj vad svårt. Hade skänkt massor av pengar till cancerfonden så att de kan bota den jävla sjukdomen rent ut sagt. Sedan hade jag velat ge pengar till min familj så jag vet att de kan leva ett bra liv. Resterande hade jag velat designa mitt eget hus med samt köpt en sommarstuga vid Marstrand (tänk vad mysigt!)

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?

Svåraste frågan hittills haha. Jag verkligen älskar älskar älskar att fota så det får bli mitt svar.

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?

Jag har lite planer på en tatuering som jag eventuellt kommer göra till sommaren, har lite idéer men är så himla svårt att välja då den ändå ska sitta där för resten av mitt liv (beslutsångest).

Vart vill du åka som du aldrig varit?

Hawaii, Bora Bora, Monaco, Island, Nya Zeeland och Australien..

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?

Den största faktorn till varför jag är tillsammans med A är för att han är så himla ROLIG. Vi har alltid kul tillsammans oavsett förhållande. Fina ögon är ett måste men även charmigheten.

KRAM

Gillar

Kommentarer

Stinaaa
Stinaaa,
Gillar när du gör listor 😍 / ett fan
emmafelsing
emmafelsing,
Hildasplaceanbeauty
Hildasplaceanbeauty,
Roligt inlägg!! 😀
emmafelsing
emmafelsing,
IP: 82.99.3.229