5 saker ni inte visste om mig

Okej, vi är en hel del nya här på bloggisen. Så himla roligt. Tänkte att det kunde vara kul att köra en ”5 saker ni inte visste om mig”.

1) Är en extremt känslig människa. Speciellt nu när jag är gravid. Det går ingen brist på tårar om man säger så. Kan gråta för minsta lilla. Som att den barnvagnen vi köpt har stopp på produktion i hela Sverige och nu måste vi leta efter en ny. Perfekt.

2) Måste planera saker i mitt liv, annars blir jag stressad. Med planera så menar jag inte flera är frammät. Utan kanske de närmsta månaderna. Men älskar såklart att hitta på spontana saker med. Men måste planera mycket!

3) Om det är något jag älskar (förutom Johan, Luna och Pyret) så är det att sova. Kan sova TYP vartsomhelst, det är ju det bästa vi har och något som är väldigt viktigt, sömn!

4) Jag älskar verkligen mitt jobb och mina kollegor så galet mycket. Är så lycklig över mitt jobb och trivs så bra, därför ska det bli tufft att gå på mammaledighet. Men samtidigt kommer jag få vara med pyret i många månader och bara mysa med henne <3

5) Mina största cravings just nu är helt klart mango, jordgubbar, kokt broccoli, popcorn och äpplen <3 iiiih nu blev jag sugen på det haha. Får äta min mango till mellis sedan :,)

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,

Men halloj Emmsi!! 5 saker jag gillar med dig är ALLT X5 hihi, så taggad på fredag❤️❤️

nouw.com/cassandraharaldsson
emmafelsing
emmafelsing,

Åh imorgon ses vi mitt hjärta, vad jag längtar!!!❤️❤️❤️❤️❤️


nouw.com/emmafelsing
tildablanksvard
tildablanksvard,

Kul att få lära känna dig bättre❤️❤️

nouw.com/tildablanksvard
emmafelsing
emmafelsing,

Åh kul att du tycker det!!❤️

nouw.com/emmafelsing
kajsawallin
kajsawallin,

SÅ ROLIGT INLÄGG, älskar sånna!

nouw.com/kajsawallin
emmafelsing
emmafelsing,

ÅH bästa ❤️🥰

nouw.com/emmafelsing