att gå högskolan

Mitt liv just nu kretsar mycket kring skolan. Jag har fått reda på en rolig nyhet idag som jag inte kan berätta för er riktigt än, men jag vet att ni kommer bli glada. Jag har drivit blogg i många års tid och att få skriva ut mig till er har hjälpt mig så himla mycket. Ni är på något sätt kompisar till mig även fast jag inte vet vilka ni är. Tack för att ni finns.

Jag vet att många mår dåligt över skolan. Det gjorde jag också. Men så ska det inte behöva vara. Man ska lära sig för att få kunskap och inte bara för att få ett betyg. Jag tycker det är väldigt viktigt med utbildning och jag tycker att fler borde börja högskolan. Det ska vara kul att gå i skolan och såklart så ska det även vara en utmaning, men man ska brinna för det man håller på med.

Vet att det är många som går i trean nu och kanske sitter och söker bland högskoleutbildningar runt om i landet. Jag känner spontant såhär: gör det när du känner dig redo. Efter gymnasiet hade jag redan klart för mig att det var marknadsföring jag ville hålla på med. Om du inte vet vad du vill bli så hoppa inte på en utbildning "bara för att".

Kommentera gärna om det är något ni undrar över. Gnatt

Gillar

Kommentarer

Sandraaek
,
Babe 😍
emmafelsing
emmafelsing,
12345
,
Riktigt vacker! 😊
emmafelsing
emmafelsing,