Berättar om min behandling mot migrän

Gårdagen bestod utav jobb följt utav sjukhuset för behandling mot min migrän. Jag la ju upp detta som storie på min instagram och fick därefter frågor kring vad min behandling var för något. Har nämligen något som kallas för kronisk migrän, vilket är ett helvete på denna jord. Men kort och gott så har jag sån extrem migrän så jag inte kan se något, hör inget, allt blixtrar i ögonen, spyr, mår extremt illa, huvudet exploderar och ögonen känns som att de kommer poppa ut. Käkarna har sån extrem smärta att jag inte kan prata. Vill bara ligga och gråta eller slå huvudet i något så det gör ont utanpå kroppen istället för innanpå. Haha låter SÅ brutalt men det är exakt så det känns.

Innan hade jag dessa anfall varannan dag... men jag har haft en behandling som faktiskt hjälpt, nämligen botox. Får 37 injektioner i huvud, käkar, nacke och axlar. Har nästan ingen migrän längre. Denna behandling tar jag var 3:e månad. Men detta är väldigt individuellt så om du lider utav migrän skal du rådfråga din läkare.

Efter sjukhusbesöket mötte jag upp Louise för gött snack och en kaffe. Finaste tjejen <3

FÖRE / EFTER

Gjorde mina naglar igår. Älskar stället jag går till. De är alltid så noga och mina håller i 4 veckor (!!). Mie Beauty heter stället för er som bor i Halmstad.

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Gud vilken skillnad med migränen, måste vara så skönt!
nouw.com/ellendelin
emmafelsing
emmafelsing,
Ja men verkligen❤️
nouw.com/emmafelsing
minframtid
minframtid,
Men fy. Migrän är hemskt! Skönt att du kan få någon typ av behandling iaf.
nouw.com/minframtid