Dagens hälsotips

Härliga oktober är här och det firas med en riktigt läcker och uppfriskande smoothie som både innehåller c vitamin ifrån en lime men även andra vitaminer och mineraler ifrån Bio-life´s Multi Greens. Jag brukar gilla att ta en smoothie när jag exempelvis kommer hem ifrån skolan just för att det är uppfriskande.

Då jag dricker många smooties har jag alltid funderat på att köpa något lite nyttigare att ha i för att kroppen ska ta upp alla bra ämnen (dessutom ser det lite extra färgglatt ut). Jag tror på naturliga ämnen i både mat och dryck och den inre skönheten. Exempelvis så äter eller dricker jag aldrig konstgjort socker då jag tror att det är ännu "farligare" än vanligt socker. Multi Green är ett kosttillskott som innehåller torkad juice från gräs och pulveriserade grästyper. Innehåller även spirulinaalger, grönsaker, groddar och en kryddblandning. Det jag blev väldigt fascinerad över var att det smakade typ gott, har alltid tyckt att gröna saker har en "sträng" smak, men denna var faktiskt god.

Uppge "BIO2016" så får ni 20% på deras produkter till den 15:e Oktober. Gäller endast på apoteas sortiment HÄR. I samarbete med Bio-life

Gillar

Kommentarer

awesomecaroline
awesomecaroline,
Lät spännande! 😊
nouw.com/awesomecaroline
emmafelsing
emmafelsing,
Jennifer-Viktoria,
Åh vad bra tips! Ska verkligen kolla in detta! 😃
www.jennifer-viktoria.se
emmafelsing
emmafelsing,
Ja men gör det. Superbra! 😊
nouw.com/emmafelsing