De bästa hårprodukterna

Hej på er mina hjärtan. Verkligen long time no see haha. Men är nu tillbaks med världens bästa blogginlägg.

Nämligen ett samarbete med Hårologi där jag fått hem hårprodukter speciellt framtagna utefter min hårtyp! Hur coolt är inte det!?

Liksom allt började för två år sedan när jag började gå till min frisör här i Halmstad som använder Hårologi, Kim, hos Salong Anno (helt underbar kvinna).

Har nu fått hem massvis med hårprodukter som man kan tänkas använda till sitt hår. Det unika med hårologi är att det är det enda hårvårdsmärke som kan erbjuda produkter som är personligt anpassade för sitt hår. Deras produktion utav produkter sker även i Sverige, vilket är så bra för miljön!

Det som kan vara bra att veta är att Hårologi säljs enbart hos frisörer! Min frisör kan ni skriva till på DM så hjälper hon er på plats eller så kan ni beställa produkter hos henne via DM, hettes insta är: @salonganno1886 ❤️❤️❤️

Produkterna som jag fått hem, är produkter speciellt framtagna för mig. Då jag har torr hårbotten så har fokus varit på det området.

Dessa tre första produkter ni ser ovan är ett shampoo och ett balsam samt en mix cure som en inpackning.

Ni ser här att vi har en Controller som är en silikonfri hårkräm som blandannat innehåller Arganolja. Sedan är det en Top Cure som ger glans till skadat hår och till sist har vi en mega shine som man får sååååå glansigt hår utav, MAGI❤️

Åhhh älskar produkterna ovan, en vax i sprayform, extra snabbtorkande hårspray och en värmeskyddande spray!

Till sist mitt problemområde, hårbotten. Alltså bara ni visste vad torrt det är just nu. Inte kul alls. Därför kommer nu Hårologi och räddar upp allt, räddarna i nöden haha.

Först är det en multi treat som är en ph-balanserad inpackning för hårbotten sedan har vi en therapy som har massa bra ämnen i sig som lugnar och svalkar hårbotten.

Gillar

Kommentarer

corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Men wow vad fin du är!!

nouw.com/corneliavilhelmssoon
emmafelsing
emmafelsing,
Tack finis😘😘
nouw.com/emmafelsing
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
emmafelsing
emmafelsing,

Bästa du ❤️❤️❤️

nouw.com/emmafelsing