Deeptalk - att göra sig av med någon

Som rubriken säger så tänker jag nu skriva om att göra sig av med någon. Även fast det låter hårt, så behöver du släppa allt dåligt som tynger ner dig. Vare sig det handlar om kontakt mellan förälder, kompis eller kärlek. Detta är något jag har tänkt på väldigt länge och ni ville ha mer deep inlägg. Kommentera gärna vad ni tycker!

Vet inte vart jag ska börja, men under den senaste perioden har jag insett vilka som faktiskt betyder något för just mig. Tror det kommer med ålder oxå, förut kunde jag inte riktigt inse vad vissa människor hade gjort och jag kunde inte inse att det var fel på dem och inte på mig. Men om du känner att människan i ditt liv bara vill förstöra, är elak eller inte lyssnar på vad du har att säga så ska du självklart säga det till personen. För att göra sig av med någon är jobbigare än vad man tror, tro mig. Men när man börjar må dåligt psykiskt och när du märker att personen trycker ner dig mer än lyfter upp dig så är det ända rätta att berätta för personen hur du känner. Den kanske inte ens vet om att du känner så, för ibland kan man bli blind i sig själv och inte märken om man gör något fel. Jag har hört om "fall" där personen som blivit utsatt och har sagt till men att det inte skett någon förändring utan det fortsätter bara i samma fotspår i flera års tid. Mitt typs då är faktiskt att göra sig av med personen, beroende från fall till fall då. Men om den har varit elak, våldsam, hotat eller slagit dig finns det inte så mycket annat att göra. Såklart det är svårt att göra sig av med ens käraste eller bästa vän, men båda parter måste må bra och om det inte funkar så funkar det inte.

Alla är inte passade för att vara med varandra.

Så snälla lova mig en sak, ifall du mår dåligt i ett förhållande eller med en relation till någon, våga göra dig av med personen, men säg först till den att du inte tycker det funkar. Så att det inte uppstår problem och missförstånd i efterhand.

Glöm inte att du är bäst!

(och nej det har inte hänt något sådant mellan mig eller mina vänner, men jag vet att det händer väldigt ofta och jag vill bara att ni ska ha det bra <3 )

Gillar

Kommentarer

Julia Sund
,
Fint skriver ❤️
emmafelsing
emmafelsing,
FeliciaSW
,
❤️❤️
emmafelsing
emmafelsing,