Instagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsing

Det bästa med sommaren

Tänk dig en vacker sommardag, du och dina vänner bestämmer er för att åka och bada i en sjö där ni aldrig tidigare varit. Ni åker en bit bort ifrån där ni bor men inte för långt. Det är helt vindstilla, när ni kommer fram känner ni doften av nyklippt gräs, av blommor... av sommar. Det enda du vill just då är att tiden ska stanna för att just då är du som lyckligast, du är med dina bästa vänner och på en plats där du kan vara som mest avslappnad. Ni har köpt med er picknick och sitter på bryggan och äter lite innan ni tar ett dopp i vattnet. Vattnet är helt perfekt varmt och du kan simma där utan att frysa, för sjön är så liten så den har blivit alldeles lagom uppvärmd. Myggen är det enda störningsmomentet just nu men det gör inget för allt annat är verkligen helt perfekt.

Detta är det bästa med sommaren, att spontant göra något med dem man älskar, de man bryr sig om. Minnen som man verkligen vill ska pausas och gå på repeat om och om igen. Allt behöver inte vara så planerat utan sommaren har mycket att ge, var spontan och gör något du inte gjort förut. Hitta spänning i livet och gör det som känns bäst!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229