Det pirrar i magen

Tänk att få möjligheten till att älska någon som älskar dig x10000 tillbaka. Som tycker att du är det finaste som finns på hela jorden även fast det finns miljoner andra.

Min kille Andreas är den underbaraste och snällaste personen som finns. Jag förstår inte hur man kan vara så målinriktad och duktig som han är, om världen ändå kunde bestå av lite fler killar som honom xx Tänk att han har förändrat mig och hjälpt mig dit jag är idag. Ärlig talat så vet jag inte vart jag hade varit utan en sån hjälte som honom. Mina (snart) fyra år med honom har gått så snabbt och när man kollar tillbaka på allt vi gjort är det bara en liten del av vad vi faktiskt kommer att göra. Framtiden ligger i våra händer och även fast vi går igenom en jobbig resa just nu så kommer det löna sig längre fram. Jag vet hur stark han är (både i muskler och psykiskt ;), hur modig han är och hur mycket vilja denna mannen har.

Jag vill bara säga till alla er att allt är möjligt. Att vara kär är den bästa känslan som existerar. Bli kära om och om igen. Ha en kärleksfull alla ❤ dag vänner.

Gillar

Kommentarer

thiaz
thiaz,
Gud vilka fina ord till din pojkvän, han kommer nog bli väldigt berörd! 😊 ha en fortsatt trevlig dag! 😊
nouw.com/thiaz
emmafelsing
emmafelsing,
Linn
Linn,
Fina ord 😍
emmafelsing
emmafelsing,
IP: 82.99.3.229