"Du är för ung"

Visst finns det saker som man stör sig på som andra säger? Är det något jag är trött på att få höra så är det att jag är för ung för att klara av något. "Hur kan du veta vad du vill göra redan i ditt liv? Du är ju så ung" eller "Du är för ung för att klara detta".

Hur kan ålder spela så stor roll när man vet vad man vill göra just nu och brinner för det man vill göra? Jag förstår inte att det kan vara något nervärderande att veta vad man vill göra, för om man vet vad man vill göra så ska man köra på vad som känns bäst där och då. Om det handlar om ålder för erfarenhet så kan man ju ha haft det på många sätt sedan tidigare sedan kan man vara duktig inom just det området. Jag går alltid på magkänslan och det har jag alltid gjort. Om något känns bra för mig just nu så tvekar jag inte på att göra det, såklart beroende på förutsättningar. Låt aldrig någon trycka ner dig beroende av kön eller ålder, lova det! Du måste tro på dig själv och inte må dåligt för vad någon annan säger till dig. Ja, jag är ung, jag är 20 år, so? Man måste börja någonstans för att ta sig uppåt.

KÄRLEK <3

Gillar

Kommentarer

eriikae
eriikae,
Känner igen mig, fast på ett annat sätt. Fått många blickar varav en kommentar löd " Hur kan du som är kvinna & så liten köra ett sånt där stort fordon?" Blev helt paff!
nouw.com/eriikae
emmafelsing
emmafelsing,
Det låter helt brutalt, att någon ens säger något sånt? Helt galet! kram på dig ❤️
nouw.com/emmafelsing
eriikae
eriikae,
Håller med! Kram ❤
nouw.com/eriikae
ChaniqueKarlsson
ChaniqueKarlsson,
Bra inlägg! ♥
nouw.com/chaniquekarlsson
emmafelsing
emmafelsing,
Tack snälla ❤️
nouw.com/emmafelsing
Ylvisem
IP: 82.99.3.229