(Ingen rubrik)

​VAD SOM FICK MIG ATT BÖRJA TRÄNA: Jag började investera i min träning när jag nådde en kritisk punkt i mitt liv, där jag mådde dåligt och var väldigt överviktig, läs mer om det här (Klick!)

MIN BÄSTA ERFARENHET MED YOGA: Jag hade sett folk stå på huvudet och ville så gärna kunna göra det själv. Började träna en liten stund varje dag och tillslut klarade jag det – sådan häftig känsla!!

MIN STÖRSTA INSPIRATION: Har så många inom olika områden, men en är min kille Magnus. Han har många fina sidor som inspirerar mig. Men annars skulle jag säga Brene Brown, Oprah, – åh det finns så många!

FAVORITMAT: Supersmoothies och acai bowls – lite som slår en god smoothie med topping på! Jag är en fruksotmännksa, även om lunch/middag kan vara gott finns det inget som slår frukostmat!

VAD SOM FÅR MIG ATT HOPPA UPP UR SÄNGEN VARJE DAG: Livet! Jag älskar livet och känner tacksamhet att varje dag få vakna till en ny dag. Så mitt svar är livet, med alla upp och ner-gångar.

STÖRSTA PASSION I LIVET: Att jobba med hälsa från olika perspektiv, vara kreativ och att resa. Jag lever och andas hälsa och älskar i stort sett allt som har med det att göra. Sedan finns det en stark passion till att resa och upptäcka nya platser och männiksor!

JAG ÖNSKAR ATT FLER FÖRSTOD ATT…: Yoga inte bara handlar om svåra positioner.

STÖRSTA LÄRDOM JAG ÖNSKAR ATT LÄRA UT: Att du är hel, precis som du är och att du varken behöver någon annan eller något annat för att känna dig hel.

BÄSTA LÅTEN JUST NU: Den här med Molly Sandén, älskar den tjejen och hennes texter! (Klick!)

1 TIPS TILL BÄTTRE SÖMN: Lägg undan all elektronik minst 1 timme innan du ska lägga dig!

FAVORITBÄR: Blåbär!! Som jag ska fylla min frys med vildplockade blåbär i slutet av sommaren!

OM MAN ÄR STRESSAD SKA MAN: Meditera mera.

MITT MANTRA: Ha tilltro till att du är precis där du ska vara just nu.

Gillar

Kommentarer