En kommentar om mobbning + utfrysning

Kvällsupdate 00:41

Är så himla lycklig över allt jag åstadkommit med bloggen och Instagram. Jag är så glad att jag har alla er fina som ger mig massor av kärlek varje dag. Ni är bäst.

Fick ett meddelande, tänker inte säga vart och från vem, för att visa respekt. Men frågan löd princip såhär: "Hej Emma, jag blir utfryst av mina vänner, när jag kommer in i rummet blir de helt tysta och när jag säger något så svarar dem inte. Vad tycker du jag ska göra".

Hej fina du. Jag svarade dig privat men tänker att jag tar upp kommentaren här för att den är såpass viktig. Gör ont i mitt hjärta av att höra sånt här. För de fösta så är inte de några riktiga vänner. En vän är en person som ställer upp i alla lägen, är snäll och mobbas absolut inte. FY. Sedan tycker jag att detta är ett väldigt allvarligt problem och bästa sätt att få stopp är att prata med skolsköterskan/lärare/familj så att det inte fortsätter och blir värre. För vissa tror att det är så det ska vara eller skämmas över att säga till, men absolut inte. Dock så hjälper det i de flesta fall inte att säga till dina så kallade vänner, för de kommer inte att inse deras fel, bättre att prata med någon vuxen om problemet. Sedan kan jag tycka att vuxna inte heller är särskilt kloka. Jag vet att mobbning sker varje dag ute i arbetslivet/högskolor/aktiviteter, vilket är helt brutalt. Alla är vi olika med ändå så fryser vi ute andra, förstår faktiskt inte det. Löjligt när man ser vuxna människor bete sig så, har sett det med egna ögon... gör som sagt väldigt ont i mitt hjärta. Tack för att du vågade skriva till mig iallafall, hoppas allt löser sig. Var stark ❤️

Vill du skriva till mig så kan du alltid skriva till min mejl: emmsi.felsing@hotmail.com eller DM på Instagram. Kram!!

Gillar

Kommentarer

Fridulinasliv
,
Bästa inlägget!
emmafelsing
emmafelsing,
GabriellaJV
GabriellaJV,
bra sagt! Och måste bara säga att du har sjukt fina ögon!
nouw.com/gabriellajv
emmafelsing
emmafelsing,
Men åh vad glad jag blir, tack snälla <33
nouw.com/emmafelsing