En vecka med mig 💙

Men halli hallĂ„ dĂ€r 💙💙 Ser ni mitt glow eller?! FĂ„r man skryta sĂ„?

Jag gjorde en del content för Wood Copenhagens sociala medier i helgen. Det var sÄ kul och gick sÄ himla bra. DÄ jag har haft deras produkter sedan ett Är tillbaka, dem sÀljs Àven pÄ vallgatan för er som bor i Göteborg eller vill klick hem pÄ nÀtet!

Förra veckan hade vi en riktig tröttis hÀr hemma som har börjat napa tvÄ timmar Ät gÄngen. HallÄ, stora tjejen!! Vi behövde Àven lÄna en bil dÄ allt ljud i Johans bil slutat funka!? Den Àr dessutom helt ny ifrÄn fabrik, sÄ det var nÄgot fel som dem behövde bestÀlla reservdelar för att kunna laga!

Noomi besökte pappa pÄ jobbet, snacka om att hon var stolt (lÀs: livrÀdd för vart mamma tagit med henne nÄgonstans)

I fredags sĂ„ Ă„t vi mackor till kvĂ€llis. Gjorde en sĂ„ god röra med avocado, sambal olek, flingsalt och chili flakes och hade pĂ„ mackan. Till och med Johan gillade!!💚

I lördags kom vĂ„ra bĂ€stisar hit. Vi grillade, drack rosĂ© samt Ă„t gino till efterrĂ€tt!❀‍đŸ©č

I söndags sÄ gick vi pÄ hundtrÀff, fikade vid grötvik och sedan Äkte vi hem till oss och grillade korv samt drack rosé (igen). Det var livet pÄ en pinne det och bÄde jag och J brÀnde oss lite haha.

MÄndagen spenderades hemma med en hÀngig Noomi. Sedan begav vi oss ut för att köpa lite vÀtskeersÀttning till henne. Mötte upp Isabella en snabbis och sedan vidare för ett trÀningspass pÄ gymmet!

Tisdagen (igÄr) sÄ fick jag i Noomi lite mer mat efter att hon varit dÄlig i magen. Jag packade inför branÀs som vi Äker till pÄ torsdag. Sedan hÀmtade jag upp Louise för att göra lite Àrenden i form av: klippa Lunas klos pÄ Dogz, hÀmta och lÀmna paket, köpa mat samt fota samarbeten. Efter det bestÀllde vi hem glass och glassade oss i solen sÄ att sÀga!

Gillar