Fredagslistan

Humör idag?
Jag är på världens bästa humör just nu! Älskar verkligen fredagar’

Vad gör du exakt just nu?
Sitter på tåget påväg till jobbet i skrivandes stund. Jobbar även bara halvdag idag så ska försöka vara så effektiv som möjligt med allt som ska göras!

Dagens planer?
Jag ska efter jobbet åka och handla middagen tills ikväll. Vi ska nämligen ha parmiddag med våra vänner. Riktigt trevligt denna härliga fredag.

Helgens planer?
I helgen så har vi inga speciella planer. Bara ta det extremt lugnt och njuta utav valptiden. Vi ska ta långa promenader och om jag får bestämma blir det kanske en sväng till helsingborg eller båstad för att byta miljö och gå promenader där. Det bästa med att bo vid kusten är ju att man har så nära till havet såklart och det är så uppfriskande att kunna ta promenader där.

Veckans fundering?
Gummans huvud håller på att explodera utav alla tankar haha. Tänker extremt mycket, men just nu på Luna. Man blir så himla mammig när man får valp. Undrar hur hon tänker och hur hon mår. En annan fundering jag har är ju såklart världsproblemet som pågår just nu. Tycker det är extremt jobbigt att tänka dåliga tankar så försöker bara hopps och tro att allt detta är över snart. Det är så många som far illa och som blir drabbade. Både som blir sjuka men även förlorar sina jobb. Aj mitt hjärta.

Vad gjorde du för ett år sedan?

Jag var i London med min bästis och älskade Hannah. Jag satt på uteserveringar och levde loppan. Hade nog precis sagt upp mig ifrån mitt dåvarande jobb och det var en stor befrielse vill jag lova. Trivdes inte alls där och en stor sten försvann ifrån mitt hjärta när jag sa upp mig.

❤️ HOPPAS NI FÅR EN HÄRLIG FREDAG ❤️

Gillar

Kommentarer

HannisHansson
HannisHansson,
Trevlig helg 🤍
nouw.com/hannishansson
emmafelsing
emmafelsing,
Tack detsamma finis❤️
nouw.com/emmafelsing
Livetmedmalin
Livetmedmalin,
Så söt hund 😊💕
nouw.com/livetmedmalin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229