höst tag

Bästa skönhetsprodukten Just nu så måste jag säga att det är något läppbalsam (använder typ 10 olika). Får så lätt torra läppar när det är kallt ute, så de måste återfuktas!

Vilken färg har du helst på naglarna? Hm, gillar helst neutrala färger som ljusrosa eller vita. Men kanske vinröda för att piffa upp det lite.

Favorithöstplagg? Polotröjor i mängder!! Eller något stickat, sålänge det är varmt.

Favoritfärg på plagg? Nu såhär när hösten är kommen så bär jag helst mörkgrönt, grått eller svart. Vinrött kan även vara snyggt, har en vinröd klänning ifrån Nelly.

Vad är bäst med hösten? Det bästa är nog alla mysiga hemmakvällar framför en bra film med massor utav frukt och en underbar pojkvän bredvid.

Vad är sämst med hösten? Att det är s fruktansvärt kallt så man fryser ihjäl. Ush... vill att det ska vara varmt så att man kan vara utomhus utan att frysa.

Godaste drycken? Jag får nog säga varm choklad, då jag inte dricker varken kaffe eller te.

Favoritserie? kollar faktisk nästan aldrig på serier.

Ska du iväg på någon höstresa? Faktiskt inte, vill vara med min familj och vänner i höst och bara njuta. Förra hösten la jag ner så sjukt mycket tid på mitt körkort så att jag inte ens kommer ihåg hur mysigt det var haha. Vill ju även försöka spara så mycket som det vara går till en lägenhet. Men kanske blir en liten julklappstripp till London!!

Vad lyssnar du helst på en regnig dag? Jag brukar lyssna på mysiga listor som spotify själva har fixat fram, min favorit heter "afternoon acoustic". Annars när jag är på gymmet så har jag en egen peppande lista för motivation.

London <333

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229