Hur ser min höst ut?

Hur kommer min framtid se ut? Älskar att kolla på horoskop och hittade en sida som man kan se hur sin höst kommer att bli. Ni kan läsa om det HÄR.

Jag är oxen och såhär står det citerat.

Oxen (20/4-20/5)
Oxen har mycket att se fram emot på kärleksfronten! Du satsar på nystart!

SEPTEMBER
Oxen är ivrig och med planeten Mars hjälp rör sig dina planer i rätt riktning. En nystart på det yrkesmässiga planet kan vara målet, du kanske söker drömjobbet eller förändrar det du redan har till det bättre. Andra livsstilsförändringar tycks också vara på gång, men ta en sak i taget. Tids nog går flera av dina drömmar i uppfyllelse!

Månadens chans: Arbetsglädje.

Månadens utmaning: Stressiga dagar.

Kärlek: En tid av förändringar, nu har du planeten Mars starka energier bakom dig och det sätter fart på den trögaste Oxe. Du vill bara ha det bästa och det gäller även i kärlek. Satsa på nystart!

OKTOBER
Oxen går mot en ostabil period och ibland är det svårt att veta var du ska sätta fötterna. Slappna av, stjärnorna skvallrar om att det som sker är nödvändigt och gynnar dig framöver. Undvik att förhasta dig eller fly det som känns jobbigt, det dyker upp nya ljuspunkter senare. Att byta miljö ger dig inspiration till nya tag.

Månadens chans: En vändpunkt.

Månadens utmaning: Turbulensen.

Kärlek: En tid när gamla spänningar kan dyka upp igen. Se upp för att tända gnistan till gräl och maktkamper. Att byta miljö och göra trevliga saker tillsammans tar fram det positiva i din relation.

NOVEMBER
Oxen har Merkurius stabiliserande influenser med sig och en stark drivkraft kan ge dig de önskade framstegen på jobbet, kanske en befordran. Venus finns också med i leken och dess påverkan gör dig omtyckt av både kolleger och chefer, något som kan öppna dörrarna på vägen. På din lediga tid skämmer du bort dig själv med lyx och god mat!

Månadens chans: Jobbflyt.

Månadens utmaning: Slösan.

Kärlek: Nu är du både seriös och lekfull, en oemotståndlig mix som drar beundrare till singeln. Du föredrar att vara i nuet och ta vara på tidens möjligheter, men håller också ett öga på framtiden!

Gillar

Kommentarer