Jag är gravid!

Ni vet när man ska få det finaste i hela världen med den man älskar mest i hela världen? Då finns det ingen lycka i hela världen som är lika stor som den lyckan.

När jag fick se ditt hjärta slå för första gången, var det så himla självklart. Då fick allt en mening. Min mening med livet är att bli mamma. Jag och Johan ska bli föräldrar, att barnet får honom som pappa är det finaste jag kan tänka mig. Tänk att bebisen är hälften honom och hälften mig. Det är bara så menat, det är nu livet börjar❤️

Det som inte har varit en självklarhet för många är att just bli gravid. Vi är så extremt lyckligt lottade som får möjligheten till att kunna få barn naturligt. Tycker att det är så extremt viktigt att prata om, jag vet vad många går igenom där ute, det är tufft för de som kämpar länge för att få bebis. Det är verkligen inte enkelt alla gånger.

Jag har mått extremt dåligt under vecka 5-12, spytt varje dag, flera gånger om dagen, mått illa, inte haft aptit och all mat har luktat fruktansvärt. Har därför mycket bilder ifrån när jag har mått dåligt, för att visa att det inte är en dans på rosor att vara gravid alla gånger. Många mår ju prima hela sin graviditet, andra mår skit. Det är så himla olika och det gäller att inte jämföra sig med någon annan. Alla är vi olika ❤️

Nu mår jag extremt bra, är väldigt tacksam över det.

Magen växer så det knakar och jag är i vecka 18 (!!!) det har gått extremt fort. 2 veckor till så är jag hälften gången. Är så pirrig och så spänd på att få reda på könet! Vi är för nyfikna för att inte veta, det spelar ju såklart ingen roll. Men bara mysigt att veta.

Vet inte hur många gånger Johan har kommit hem med blommor till mig nu. För att han vill visa sin tacksamhet till mig för hur mycket jag kämpar. Han är verkligen den finaste i hela världen, blommor eller små lappar blir jag så glad utav, bara att han visar att han peppar mig.

Har även fått massvis utav push-presenter ifrån vänner och familj. Bland annat ifrån Johans syrra Marie som hade fyllt en påse med gotte saker som jag bara älskar, och ett kort. Hon kommer bli den finaste fastern och ni anar inte hur mycket jag gråtit utav detta. Så så gulligt.

Vi längtar så otroligt mycket efter lilla pyret, som kommer bli och är redan älskad utav så många. ❤️

Nu vet ni vår lilla hemlis haha. Kramis!

Gillar

Kommentarer

brallans
brallans,

Men guuuud va kul! Wow!! Grattis till er båda! Så fint att du delar med dig <3

nouw.com/brallans
emmafelsing
emmafelsing,

Tack snälla!!

nouw.com/emmafelsing
Forsens
Forsens,

Grattis till graviditeten 😊

nouw.com/forsens
emmafelsing
emmafelsing,

Stort tack🥰

nouw.com/emmafelsing
corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Men åhh grattis!!! <33

nouw.com/corneliavilhelmssoon
emmafelsing
emmafelsing,
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,

Stort grattis igen!! Så glad för er skull ❤️❤️

nouw.com/cassandraharaldsson
emmafelsing
emmafelsing,

Åh tack finis❤️❤️❤️❤️

nouw.com/emmafelsing
kajsawallin
kajsawallin,

MEN ÅHHH! GRATTISGRATTISGRATTIS<3

nouw.com/kajsawallin
emmafelsing
emmafelsing,

ÅH TACK ❤️❤️❤️

nouw.com/emmafelsing
lifeofkile
lifeofkile,
Alla blir gravida nu, så kul ju!! Grattis!!!
nouw.com/lifeofkile
emmafelsing
emmafelsing,
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,

Stort grattis 😊❤️

nouw.com/marreekholm
emmafelsing
emmafelsing,

Tack ❤️❤️

nouw.com/emmafelsing
ericabackemo
ericabackemo,

Men åhh grattis!!

nouw.com/ericabackemo
emmafelsing
emmafelsing,
Tack snälla 🥰🥰
nouw.com/emmafelsing