Jag behöver förändring

Jag ville bara säga tack, tack för alla fina kommentarer jag fått det senaste. Som ni ser så har det skett lite förändring på bloggen, det är för att jag behöver förändring. Jag har känt på sista tiden att bloggen inte har representerat vem jag är - det har lett till att uppdateringar blivit dåliga osv. Vill hitta tillbaka till den jag var förut. Jag älskar att fota och det har jag gjort sedan ung ålder likaså målning, kunde sitta i flera timmar för att skapa målningar. Jag har alltid skyllt på att tiden inte räckt till, men det är en lögn, det kallas lathet och fel prioriteringar. Skärpning. Jag ska påbörja en målning imorgon och även försöka snickra ihop ett eget skrivbord med min bror, får se hur det går... kram hjärtan!

-----

I just wanted to say thank you, thank you for all the nice comments I received for the last days. As you can see, there has been little change on the blog, it's because I need to change. I've known the last time that the blog does not have represented who I am - it has led to the updates become so bad. I want to get back to who I was before. I love to shoot and I have always done since a young age, also painting, I could sit for hours to create paintings. I have always blamed that the time was insufficient, but it's a lie, it's called laziness and wrong priorities. More strikt. I'll start a painting tomorrow and also try to cobble together my own desk with my brother, we'll see how it goes ... hugs hearts!

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Fin blogg 😍
emmafelsing
emmafelsing,
Louise Persson,
Fin blogg du har - ta gärna en kik in på min och se om det är någonting för dig? Hade en sjuk födelsedagskväll igår som jag får ta konsekvenser för idag! KRAM 😃 <3
www.LouisePerssons.se
emmafelsing
emmafelsing,
IP: 82.99.3.229