Juni-listan

Juni's sista dag är här och vi är en dag närmare att få träffa pyret. Det är även två arbetsdagar kvar. Sedan har jag 4 veckors semester som jag aldrig någonsin har haft (!!). Ska njuta till fullo. Det lovar jag!

MÅNADENS BÄSTA
Det bästa med denna månad är att jag fått umgås med mina underbara vänner så himla mycket. Är så tacksam för dem och vet inte vem jag skulle varit utan mina bästisar <3

MÅNADENS SÄMSTA
Funderade länge på denna, inget som varit dåligt direkt. Men kanske att vi inte fick tag i biljetter till Per Gessles spelning i sommar. Men det gör inte så mycket, vi får sitta vid sanddynorna och lyssna!

MÅNADENS STOLTHET
Att vi sålt vår lägis och köpt hus på vårt DRÖMområde i Halmstad. Är så stolt över mig och min fästman. Har kämpat så hårt i livet och äntligen börjar allt hårt slit visa sig. Så så stolt.

MÅNADENS ”VILL HA”
Vill så himla gärna köpa en Adoore klänning, ett par nya löparskor och nya träningskläder ifrån Nike.

MÅNADENS MATRÄTT
Dragonkyckling med gräddsås och ris ELLER Grillad kyckling med rödvinssås, grillade grönsaker, smörstekt sparris och färskpotatis.

MÅNADENS SVAGHET
Är väldigt skör just nu, kan gråta för minsta lilla som har med känslor att göra. Städar mycket och vill ha det fint omkring mig.

MÅNADENS CRAVING
Saltade chips eller oreo kakor!!

MÅNADENS BÄSTA KÖP
Denna månad köpte jag ett par hunter stövlar till pyret som hon kommer kunna ha nästa höst när hon förhoppningsvis kan gå. Hur gulligt??!

MÅNADENS SÄMSTA KÖP
En kofta ifrån ganni, var alldeles för kort och liten så lämnade tillbaka :))

MÅNADENS LÄRDOM
Ge tid och kraft till dem som betyder något <3

Gillar

Kommentarer