mitt år 2016 del 1

Praktik hos Socialminds / Brunch med brorsan / Min alldeles egna mini

Detta var en väldigt framgångsrik månad. Jag hade precis tagit körkort och kände mig lite extra vuxen då jag kunde köra vart jag ville, friheten man får (ni som har körkort vet vad jag snackar om). Jag fick även låna en bil i tre månader vilket var en DRÖM efter ett nytaget körkort. Jag började min praktik hos Socialminds som är en mediebyrå i Stockholm och bodde under tiden hos min bror. Medan jag befann min i Stockholm så gick jag på två möten för min blogg, ReveAPP och ESL = två riktigt bra företag.

Alla hjärtans dag dejt med bästis / Party / Praktik hos Ginatricot / Emil och jag i skolan

Partymånaden februari var nu kommen. Jag hade alla hjärtans dag dejt med min pojkvän, min bästis och hennes pojkvän. Spenderade även någon vecka på praktik hos Ginatricot vilket var lärorikt. Det var även mycket i skolan under denna perioden med både gymnasiearbete och nationella.

Blev fotograferad av Tobias / Åkte pulka / Reste till USA

I mars hände det grejer. Blev plåtad av den grymma fotografen Tobias som tog väl hand om mig (tror inte jag visat er de bilderna va?) i studion och min pojkvän fick agera fotograf i bakgrunden haha. Åkte även pulka vid denna tiden, tänkte att man får passa på medan det fortfarande finns snö. Sedan bar det av mot varmare breddgrad än kalla Borås... nämligen USA. Här åkte jag på språkkurs med ESL i två veckor under mitt påsklov. Detta var en väldigt rolig tid då jag fick koppla av och komma bort ifrån verkligheten ett tag, för USA är och kommer alltid att vara en dröm för mig. Under denna resa fick jag klara mig helt själv eftersom att jag åkte själv och det har jag haft mycket nytta av än idag.

Samarbete med Ginatricot / Kattungar / firar tre år med Andreas / Lämnar tillbaka mini

Min månad, kära april <333 Detta är absolut den bästa månaden på hela året enligt mig, känner mig alltid så himla glad då jag vet att sommaren närmar sig men även att det är min födelsedag. Jag startade den på bästa sätt igenom ett samarbete mellan ReveAPP och Ginatricot som resulterade i mycket positivt. Åkte även ut på landet till Andreas släkting och hälsade några kattungar välkomna till världen. Under april firade även jag och han tre år tillsammans, därav de fina rosorna. Det var nu även dags att lämna tillbaka min mini som jag blev helt förälskad i. Denna månaden blev jag även social media manager för babycard, mitt roligaste jobb hittills.

Årets första grillning / Blue lagoon drink / Jag och Moa på studentresa

Party månad delux. Startade månaden med grillning på bästa sätt, om det är något jag älskar så är det grillat kycklingspett (!!). Jag och Moa skolkade och drog oss mot Grekland för en veckas sol och festande. Hon är så himla underbar, finner inga ord för denna människan <33 En riktigt najs månad förutom mycket ångest inför skolan då allt skulle in och betygen skulle sättas. Hände mycket privat denna månaden som jag väljer att inte dela med mig av till bloggen.

Min prins påväg till balen / Jag innan studenten / Drinkar drinkar drinkar

Bästa månaden i mitt liv. Jag är så lyckligt lottad att ha vänner och familj som stöttar mig och gör mig till den personen jag är. Jag fick gå balen med min dröm kille och vi hade en helt underbar kväll han & jag. Min student var även den väldigt lyckad, har så himla mycket bilder härifrån (var svårt att välja). Jag kan för en gång skull känna mig stolt över mig själv och mina vänner, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN. Blev även en hel del drinkar och firande under hela juni månad. Jag visste då inte vad jag hade att vänta mig av hösten, något som kom att spela stor roll i mitt liv.

> Blir för långt inlägg om jag ska ha alla månader, så en del 2 kommer upp om en vecka. Hoppas ni gillade detta upplägg, KRAM. <

Gillar

Kommentarer

Jagärintedum
Jagärintedum,
Fint 😀
emmafelsing
emmafelsing,
Tilda Holgersson
Tilda Holgersson,
Jag gillar denna typen av inlägg. Kul att läsa om 😊👍🏼
emmafelsing
emmafelsing,
Vad kul att du gillar den. Kommer upp en på mitt andra halvår snart <33
nouw.com/emmafelsing
IP: 82.99.3.229