Österlen i år igen!

Hej hopp!

Nu har det gått ett tag sedan sist igen! Semester är så behövligt och har samlat så mycket energi till min förlossning. Vi var i Österlen förra veckan vilket var så mysigt!

Första natten bodde vi på Örums Nygård, som är ett gårdshotell vid Österlen. Ligger nära ALLT och vår vistelse där var minst sagt magisk som ni kan se på bilderna ovan. Det fanns pool och bar, låg precis vid ett fält och frukosten var över förväntan, den var helt otrolig.

Sedan pkte vi vidare mot Kivik, där vi checkade in på ett annat helt idylliskt gårdshotell. Wow så vackert med lamm precis utanför och även här en helt guuudomlig frukost. Sesan åt vi räkor på kvällen, johan drack öl och jag fick nöja mig med alkoholfri cider.

Dagen efter åkte vi vidare till kiviks musteri där jag tog en äppelpaj som var gudomlig. Efter det blev det lunch på franskans crêperie i Simrishamn. Vi tog en matig crepe med lax och sedan en efterrättscrepe med hjortron, vit choklad och glass. Matkoman efter detta var inte nådig vill jag säga haha! Sedan äkte vi mot Åhus och solade hela eftermiddagen följt av checkade vi in sista natten på ett helt magiskt hotell. Jag åt chips och drack pepsi max som vi fick utav personalen där, såååå trevliga! Och Johan fick en vinflaska utav dem som han mummsade på. Win win = båda nöjda!

Dagenn efter blev det hotellfrukost och sedan hem till Luna som hennes farmor och farfar (a.k.a Johans föräldrar) passat i några dagar! ihhh

Det var vår österlenresa! HELT FANTASTISK.

Gillar

Kommentarer