q & a resemål del 1

Båda bilderna är ifrån Turkiet i höstas

Jag har fått väldigt många frågor inom kategorin 'resa' i min blogg så tänkte svara på lite frågor som tillhör det ämnet. Kommer en del 2 <3

Varför ska du åka till Kina och vad ska du göra där? Kan du vlogga när du är där? kram Elin - Hej Elin! / Jag åker till Kina med min kille för att jag alltid har velat åka dit och det verkar så himla häftigt med den kultur dem har där. Vi kommer vara där i två veckor efter jag tagit studenten, så såklart kommer vi fira det, men även sola/bada och upptäcka massa nya grejer och självklart shoppa(!!!)

Vilka länder har du varit i? PS du har en grym blogg. / Men åh tack sötis, vad snäll du är. Jag har varit i Malta, England, USA, Italien, Frankrike, Tyskland, Finland, Danmark, Grekland och Turkiet... hmm tror det var allt haha!

Hej Emmsi, har du något drömresemål och isånnafall vart? kram / Hejsan fina du. Mitt drömresmål är nog till Hawaii eller Maldiverna tror jag just för att miljön verkar så himla vacker i båda resmålen.

​Hur hade du det i USA? PS DU ÄGER! / Hej och tack så himla mycket snälla du. När jag var i USA för typ två år sedan så hade jag det bäst tillsammans med min kille och hand familj. Vi levde livet och hade det extremt kul. Jag åker tillbaka till USA nästa månad (!!) och det kommer ett inlägg om det snart, så håll ut :) KRAM


Gillar

Kommentarer