saker ni inte visste om mig

Jag är väldigt stressad som person. Jag skriver alltid en to do list innan jag ska gå och lägga mig varje dag och om jag inte skulle hinna med något av det kan jag lätt få lite smått panik haha. Jag tror att jag kan mer än vad jag faktiskt kan och ibland så måste jag varva ner lite och bara infinna mig i nuet.

Jag har tre jobb för tillfället. Jag jobbar dels på ellos i deras lager där jag packar paket, sorterar grejer eller är på returen. Jag jobbar även som marknadsförare på Babycard vilket är så extremt kul och jag trivs så sjukt bra. Sedan har jag även min blogg som jag får kalla mitt jobb då jag faktiskt jobbar väldigt hårt med den och det är något jag brinner för.

Jag håller på att leta lägenhet med min pojkvän. Så om någon har nått tips på lägenhet i Göteborg så får ni gärna maila mig emmsi.felsing@hotmail.com eller skriva till mig på facebook. Det är jag och min kille som letar, så helst minimum 2 rum. Jag kommer kunna pendla ett tag då jag ska börja studera i Göteborg till hösten, men kommer inte klara av hur länge som helst. Så är tacksam om någon hör av sig!

Gillar

Kommentarer

Emmylundqvist
Emmylundqvist,
Älskar när jag skriver ner en sådan lista! Man gör så mycket mer och så himla skönt att sedan se att man faktiskt gjort någonting! 😊
nouw.com/emmylundqvist
emmafelsing
emmafelsing,
Ja exakt, blir så mycket enklare och roligare att skriva upp grejer och man blir så motiverad om man skrivit upp vad man ska göra 😃
nouw.com/emmafelsing
lisaaa90
,
Vad fin blogg! Stress är aldrig bra.
emmafelsing
emmafelsing,
Tack, verkligen inte! <3
nouw.com/emmafelsing
IP: 82.99.3.229