Sociala medier hacks - sprid ditt namn

Nu kommer del 4 av mina sociala medier hacks, mina tre andra kan du läsa under kategorin sociala medier hacks. Väldigt uppskattade inlägg och eftersom att jag älskar sociala medier så är detta något jag tycker är extremt kul.

Sprid ditt namn

Du som privatperson eller företag måste komma ut i den digitala världen där allt händer. Men det är inte så lätt att sticka ut om du inte är unik, som jag skrivit om i ett annat inlägg som du kan läsa om HÄR. Det gäller även att sprida sitt namn så att målgruppen hittar dig. Mina tips är att vara aktiv, gilla bilder på liknande målgrupp som passar dig och kommentera bilder. För att du ska verka intressant för en person så krävs det att du hela tiden visar dig aktiv, gilla de bilder som du följer, kommentera, var positiv och sprid glädje! På ett unikt sätt skapa meningar och ord som representerar dig eller ditt företag.

Du kan även sprida ditt namn igenom att satsa på bloggare inom den kategorin du är i, Google Analytisk, Sponsrade inlägg på instagram eller Facebook, affiliate program... listan kan göras lång. Men du behöver ha en budget och sätta upp en plan över vad du ska satsa på för att sprida ditt namn.

Sammanfattning:

🍀 Sprid ditt namn

🍀 Målgruppen ska hitta dig

🍀 Gilla bilder, var aktiv och kommentera

🍀 Var positiv och sprid glädje

🍀 Var unik

🍀 Satsa på bloggare, Google Analytisk, sponsrade inlägg eller affiliate program

🍀 Sätt upp en budget

Gillar

Kommentarer

Linn
,
Bra!!!
emmafelsing
emmafelsing,