Sociala medier hacks: så får du fler följare

Nu ni, som ni väntat på en part two utav min Sociala medier hacks. Ni kan läsa om mitt senaste inlägg HÄR. Fick dessutom en hel del frågor kring mina punkter! Så kul ju!

En av punkterna var ”vara in the moment” och efterfrågan var ”kan du utveckla denna punkt?”

Ja men absolut, att vara in the moment för mig är när man spontant tar en bild. Kanske när man är på promenad med sin kompis och fotar det ögonblicket som hastigast, eller när man bakar en kaka och filmar att runtomkring och inte bara på resultatet.

En annan fråga var ”När är "rätt tidpunkt" på Instagram?”

Det är svårt att svara på då det är så individuellt. Men försök lär känna dina följare och skriv upp vilken tid du postade en bild och jämför med en annan tid. Tisdag, Torsdag och söndag runt 19:50 är en bra tid tycker jag!

Vidare till lite nya punkter!

- Du som Influencer har väldigt stor makt, då dina följare följer dig pga. att de gillar dig. Därför ska du vara noga när du har samarbeten att det känns 100% genuint. Det syns igenom annars!

- Våga visa din charm, du är så unik på det du gör’

- Gå in på platser och sök på en stad, ex, ”Göteborg” gå sedan in och gilla relevanta bilder på den taggen. Det gör så du ökar din synlighet för ditt konto.

- Lägg upp mycket rörligt, det uppskattas alltid

- Variera på ditt content, ställ frågor i din storie och uppmana dina följare att intrigera med dig!

Till sist vill jag bara säga: gör det du älskar och känn ingen press! Det är då du får backa ett tag, sociala medier ska inte förknippas med något jobbigt!

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Bästa du❤️❤️ Så inspirerande!
nouw.com/cassandraharaldsson
emmafelsing
emmafelsing,
Åh bästa du🥰
nouw.com/emmafelsing