Svart, svart som natten

Har du varit med om en mörk känsla i kroppen någon gång? Svart, svart som natten. Känns som att det finns ett djupt hav inuti, som en tomhet. Jag vet att jag inte är ensam om denna känsla. Jag är inte ensam.

Många som går igenom tråkiga saker får oftast känna den känslan på ett eller annat sätt. Men det behöver inte heller finnas en orsak till allting. Varför finns vi? - ingen vet. Det är okej att må dåligt och alla har vi mått dåligt på ett eller annat sätt i livet. Kan vara skola, jobb, umgänge, uppväxt eller så finns det ingen orsak. Jag kan visa mig hur glad som helst men du kommer aldrig att veta vad jag har burit med mig igenom livet. Tjejen på stan som ser sådär glad ut, men hur mår hon egentligen? Jag menar bara att allt inte är som det ser ut att vara och man kan se glad t även fast man mår skit inuti.

Det är inte lätt att förstå och tolka andra människors tankar. Men försök vara uppmärksam på att alla inte är som du eller tänker på samma sätt. Jag har mött så många olika personligheter i mitt liv så jag vet hur jag ska handskas med dem. Men en vän är någon som finns där i alla lägen och inte bara någon gång ibland. Och ibland känns det svart som natten.

Gillar

Kommentarer

Hannaolssons
Hannaolssons,
Fint skrivit 💗
nouw.com/hannaolssons
emmafelsing
emmafelsing,
Sanne
,
Fint ❤
emmafelsing
emmafelsing,
Sanne
IP: 82.99.3.229