TAG - vår första dejt och roliga minnen tillsammans

Kolla vilka fina bilder jag hittade när jag rensa i mitt rum! Bilderna är ifrån 2013, året jag och Andreas träffades och även vår första sommar tillsammans. Har fått frågor om honom och om hur det är att vara tillsammans med någon. Så här kommer en egengjord tag med relationsfrågor.

Hur länge har ni varit tsm?

4 år. Vi blev tillsammans den 6 april 2013, ett viktigt datum då vi alltid firar vid det datumet. Kärlek är viktigt att fira ❤ Jag var nämligen hemma hos Andreas den dagen och på kvällen när jag hade kommit hem så frågade han mig om vi var tillsamans nu, alltså det var ingen som fråga chans utan vi bara satte ett datum.

Första dejten

Jag minns faktiskt inte vår första dejt då det var snart 4 år sedan (!!). Eftersom att vi har distans och inte alls träffades så mycket i början då båda åkte utomlands så måste det varit vid ett senare tillfälle. Jag kommer dock ihåg när vi "firade" ett halvår på en thailändsk restaurang i Göteborg och han bjöd mig på middagen. Efteråt tog han med mig ner till en bäck och gav mig ett armband som det stod "now and forever" på, världens mysigaste kille.

Bästa minnet tillsammans.

Alla resor vi gjort ihop. En av dem var USA där jag fick hänga med hans familj till California. Vi gick runt själva och tappade bort oss utan mobil, eftersom att amerikanarna är så öppna så var det många som erbjöd sig hjälp och tillslut hitta vi tillbaka till hotellet. Sådana minnen man alltid kommer att komma ihåg <3333 Ett annat minne är när vi åkte till Marstrand första gången och skulle tälta, det bjöds på soligt väder och många dopp ifrån klipporna. Även krabbfike och en underbar solnedgång. kram kram

Hur är det att vara kär i någon som är kär tillbaka?

Känslan slår alla andra känslor. Finns inget bättra än att ha någon som känner samma känslor tillbaka. Magiskt!

Hur är det att ha distansförhållande?

Det är både bra och dåligt. De dåliga är att man får mindre tid för varandra och när man vill hitta på något så måste man bestämma ett tag före då det måste passa in med tåg osv. Man kan inte heller bara ses ett tag eller komma över en snabbis då det tar ca 2h enkelresa. Det är väldigt frustrerande när man verkligen känner att man behöver honom. De "bra" sakerna om man ni ska finna något positivt är att man kan få lite ensamtid som jag nog tror att alla kan tycka vara skönt ibland. Att man kan vara ifrån varandra ett tag. Ska bli så skönt när vi flyttar att kunna komma hem till sin kärlek varje dag efter jobb/skola och göra allt skoj tillsammans. Vi båda älskar för exempelvis att laga mat och ha snyggt runt omkring oss.

#spridmerkärlek ❤

Gillar

Kommentarer