Varför välja nouw

Har fått frågan av ett antal företag och tänkte nu skriva i ett separat inlägg varför jag väljer att blogga på Nouw. Jag har ju bloggar här i tre års tid vilket känns som en väldigt rolig tid. Det har gått snabbt och jag har lärt mig mycket inom bloggvärlden, på en högre nivå! Jag älskar verkligen att fota och har gjort det sedan tidig ålder, då alla i min familj har hållit på med media i någon form.

Det som jag tycker är bra med denna bloggportalen är att man kan skapa sin egna personliga design på ett kreativt sätt, och med ett nytänk har man en stilren och fräsch blogg. Här känns det som att alla håller ihop och man kan köra sin egen nisch fast ändå få stöttning av alla andra bloggare. Vi är som ett helt gäng av härliga människor som verkligen brinner för det vi gör.

Jag har bloggat på ett antal olika portaler vilket en av dessa är blogg.se. Här bloggade jag för många många år sedan men har inte alls fått samma uppfattning som med Nouw. Jag vill inte prata illa om någon men samtidigt vill jag ju skriva ärliga åsikter.

Sammanfattningsvis så är denna portalen smidig, lättanvänd, kreativ, lekfull och alla håller ihop ❤

Gillar

Kommentarer

jenniifersplace
jenniifersplace,
Håller med, att det är enkelt att fixa en snygg design var avgörande för mig med!
nouw.com/jenniifersplace
emmafelsing
emmafelsing,
Ja men verkligen för mig med 😊
nouw.com/emmafelsing
Moasaaaaga
Moasaaaaga,
Vart är klänningen ifrån?😍
emmafelsing
emmafelsing,
Den är ifrån provrummet.se 😊
nouw.com/emmafelsing
IP: 82.99.3.229