Sociala medier hacks: hur får man fler följare?

Nu till den STORA frågan: hur får man följare på Instagram?

Det är inte lika enkelt som man tror och man kan inte heller tro att det ska ske över en natt. Instagram handlar mycket om att du ska finnas där vid rätt tidpunkt för dina följare och såklart med relevant innehåll. Det är mycket svårare att få följare nu än vad det var då. Men såklart finns det några tips som kan öka dina chanser att någon ska följa dig.

- Redigera inte för mycket. Du är lika snygg utan filter, jag lovar!!

- Visa upp din personlighet. Kom ihåg att du är unik och helt underbar.❤️

- Fundera varför du följer ett konto, är det för att du gillar personen, får du inspiration eller är det för att de händer mycket saker hos den du följer? Gör upp en lista och sedan är det bara att börja planera ditt eget innehåll utefter det.

- Glöm inte att var snäll på dina sociala medier. Jag har noll tolerans mot näthat!!

- Ta bilder in the moment när man som minst anar det. Bilderna blir så charmiga då.

- Tänk inte så mycket yta utan mer vad som finns under ytan. Visa roliga fails i vardagen, dina bästa hudvårdstips eller en god middag som du lagat. Om du genuint älskar det som du lägger upp så kommer dina följare med att göra det.

- Geotagga ditt innehåll, alltså tagga din plats, så att du kommer upp bland platser om man exempelvis söker på ”Halmstad” så syns du där.

- Hashtagga dina bilder med relevanta taggar.

- Tagga plaggen, företag eller personer i dina bilder.

Ni alla har säkert hört talas om den nya oskrivna algoritmen. Allt handlar om att kommer högst upp i dina följares feed. Den är väldigt otydlig hur algoritmen fungerar men det finns några riktlinjer som man bör följa. Dessa är:

- Engagera dig med följarna (kommentera och gilla).
- Visa relevant innehåll
- Publicera vid rätt tidpunkt
- Spamma inte
- Uppmana dina följare att kommentera dina bilder

Gillar